Hyra stuga i Sverige
 Bella Vista


Stuga, Ljusterö, Uppland

AnnonsID 14690

Boendeyta: 240 m2
Antal rum: 10
Antal bäddar: 10 + 2 extrabäddarBeskrivning
Egen sandstrand, stor brygganläggning med altan, bastuhus och sjöstuga. Båtplatser med segelbåtsdjup.

Tomt och byggnader
Fastigheten ligger i en svag sydsluttning vänd ut mot fjärden. Inga hus skymmer utsikten, bara vatten och öar. En havsörn häckar på en av öarna. Husen är solbelysta och ljusa. På den övre delen av tom¬ten ligger fyra byggnader. Huvudhuset med en stor sydvänd altan mot fjärden och en västvänd altan mot gårdssidan, Annexet, Undantaget (i samma byggnad som carport och vedbod) och Lekstugan. Husen är placerade så de bildar ett skyddat och väldigt trivsamt gårdsrum. Här finns sandlåda och gungor. Nere vid sjön, ligger ytterligare två byggnader, Sjöstugan och Bastuhuset. Dessa är samman¬bund¬na med en stor altan och en brygga med segelbåtsdjup vid nocken. Barnvänlig sand¬strand. Motor¬båt, Linder Sportsman med 20 hkp 4-takt motor kan efter överenskommelse nyttjas. Två kajaker och ev en optimistjolle ingår också. Handfiskeutrustning finns. Likaså finns en mängd flytvästar i alla storlekar. Båda altanerna är stora och kan dukas för 20 - 25 personer! Altanen mot gården dukas allra bäst i kvällssolen!

Huvudhuset
Huset är ca 110 kvm med ett lekloft på ca 8 kvm. Det är högt i tak med mycket fönster med fin ut¬sikt över fjärden Gälnan med öar. Dessutom finns många utgångar till trädäcken.
Köket, ett arbetskök, är välutrustat med induktionshäll, ugn, micro, diskmaskin, kyl och frys, vatten-kokare, kaffebryggare och brödrost. Detta ligger i direkt anslutning till en generös matplats för tolv personer. Och i den andra delen av salen finns gott om plats för umgänge! Och mitt i byn finns en öppen spis med kassett! Ved finns i korgen vid spisen! Mera ved finns i carporten! Snälla, fyll på så att det alltid finns ved!
Ett sovrum med dubbelsäng har direkt utgång till den stora altanen mot havet. Dessutom finns ett kombinerat sov- och arbetsrum med en sängplats.
I hallen finns dels en gästtoalett med wc och handfat, dels ett badrum med wc, dusch, handfatsbänk och tvätt- och torktumlare i ett.

Annexet
Är ca 65 kvm och har också utsikt mot Gälnan. Köket är fullt utrustat med induktionshäll, ugn, micro, diskmaskin, kyl och frys, vattenkokare, kaffebryggare och ligger i öppen planlösning med gene¬rös matplats för 8 personer och en mindre umgängesdel med soffa och tv.
I huset finns två sovrum med dubbelsängar samt ett sovrum med två våningssängar. Inalles 8 sovplatser. I badrummet finns wc, handfat, dusch och kombinerad tvätt- och torktumlare!

Undantaget
Ligger i det huset, som också rymmer carport och vedbod. I öppen planlösning, på ca 16 kvm, ryms sovdel med dubbelsäng, matbord för fyra personer och pentry med diskbänk, kylskåp, micro, och vattenkokare.

Lekstugan
Är ca 15 kvm med en egen liten altan. Lekstugan kan också utnyttjas som sovrum. Här finns två enkelsängar med en utdragssäng under varje. En liten, liten soffa, stolar och ett bord mm.

Sjöstugan
Är ca 18 kvm och ligger i direkt anslutning till bryggan. Här finns allrum med pentry, diskbänk, kylskåp, micro och vattenkokare. En sovdel med platsbyggd våningssäng. Nedre bädden är 120 cm bred. En matplats för 4 – 5 personer finns också.

Bastuhuset
Är ca 15 kvm och ligger i också anslutning till bryggan och med utsikt mot havet. Bastuaggregatet är vedeldat! Ved finns dels i bastun, dels i carporten! Snälla, lämna alltid ved i bastun. Ett litet omklädningsrum med två korgstolar och ett bord. En kaklad dusch, wc och handfat. Skön utsikt från bastun.

Övrigt
Det är lätt att ta sig till Ljusterö med bil och buss. Det går vägfärja hit och överfarten tar 5 min. På sommaren går färjan ca 3 gånger per dag, dock mera sällan på kvällar och nätter. På Ljusterö finns mycket att uppleva. En levande skärgårdsö på bara en timmes avstånd från Stockholm och Arlanda. Flera restauranger finns på ön, underhållning och uppträdanden! Det är lätt att göra båtutflykter i skärgården eller till sommarstaden Vaxholm. Eller varför inte göra en bilutflykt till Norrtälje. En typisk liten sommarstad! Lugn och tystnad råder på ön. Lite längre ut på ön finns ett unikt naturreservat med klippor från stenåldern och utsikt mot ytterskärgården. Flera små gårdsbutiker och loppisar.
Ljusterö Torg med pålitlig service ligger ca 4,6 km bort. Här finns en mycket välsorterad livsmedelsbutik, post, cafè, restaurang och turistbyrå.
Mobiltäckningen är god. Vatten kommer från egen brunn. Tillgången är mycket god och kvaliteten utmärkt. En babyresesäng och en spjälsäng finns. Badrockar, ca 10 st, finns och får gärna användas.
Om motorn och båten skadas är självrisken 2.000 kr, som gästen betalar.
Sänglinne och handdukar kan bokas för 150 kr/pers. Städning är obligatoriskt tillval och kostar 3000 kr. Huset uthyres veckovis med lördagsbyte.I närheten
Affär: 436 km
Badplats: 0 m
Busshållplats: 50 m
Golf: 9 km
Hav: 0 m
Närmaste granne: 50 m
Restaurang: 4,6 km
Sjö: 5,4 km
Tennis: 9 kmPriser och tillgänglighetsdatum
Lågsäsong: Kontakta uthyraren för prisuppgift
Högsäsong: 32000 kr/vecka


Bytesdag: Lördag

Kontaktinformation
Yvonne Skanlert
 
Mobil: 073-655 67 00
Hemsida: www.lscab.se
Bokningsförfrågan


 
Namn:   
Telefon:   
Epost:   
Meddelande:   
     (en kopia skickas till dig) Bas:
El ingår
Husdjur ej tillåtna
Rökning ej tillåten
TV


Bad/toalett:
Vattentoalett
Dusch
Bastu


Mat:
Matlagningsmöjligheter
Microvågsugn
Diskmaskin
Frys
Kylskåp


Tvättmöjligheter:
Tvättmaskin


Övrigt:
Mobiltelefontäckning


Utomhus:
Uteplats med utemöbler
Objekt från samma uthyrare
» Rindö Vega: 4 + 2 bäddar
» Sjöboden: 3 bäddar
» Suveränt hus på Rindö: 6 bäddar
» Härlig sjötomt på ö i skärgården: 8 + 4 bäddar


Liknande objekt
» Mysigt men stort fritidshus: 10 + 1 bäddar
» Svensk skärgårdsidyll: 10 + 2 bäddar
» Stort hus i skärgården m sjöglimt: 10 bäddar
» Drömhus:sjöutsikt,brygga,roddbåt & bastu: 10 + 2 bäddar


Fler i samma område
» Stugor i Ljusterö
Annonsen skapad: 2015-05-14

Annonsen uppdaterad: 2020-04-08

Stugnet.se . 585 93 Linköping . Länka till oss .