Hyra stuga i Sverige
 2 Torp i Sörmland


Torp, Vingåker, Södermanland

AnnonsID 20704

Boendeyta: 70 m2
Antal rum: 4
Antal bäddar: 6 + 2 extrabäddarBeskrivning
Beskrivning

Två mysiga gamla torp från början av 1700-talet och från 1800-talets mitt. Båda har hall, kök och allrum på markplanet och varsitt sovrum på övre våningen. Dessutom finns en stor råvind där man kan göra saker inomhus med högt i tak, kanske sätta upp stativ och måla. Vattentoalett finns i båda husen och dusch i det ena. Vedspisar i båda köken och öppen spis respektive kamin i allrummen. Trägolv och gammal charm. Stor kuperad tomt med var sin del för varje torp. Det ligger lantligt, lugnt, avskilt och lummigt öppet med utsikt över ängar och åkrar. Bakom torpen ligger skogen direkt utanför och det finns goda möjligheter att plocka bär och svamp när det är säsong. Enda granne är bondgården som ligger 500 meter bort längs med vägen som tar slut där. Någon km bort ligger annan bondgård med kor.
Sovplatser: I vart och ett av de övre sovrummen finns två 90 cm breda sängar som dubbelsängar. I det äldsta torpet finns en bäddsoffa för två i allrummet och i det andra torpet finns två 90 cm breda sängar som en dubbelsäng på nedre planet. Det finns gott om utrymme att lägga ut madrasser om man skulle vara flera.
I köken finns rinnande vatten, diskbänk, kyl- och frys samt vedspis.
Det är beläget mellan Hjälmaren och 7 km till Vingåker med affärer, caféer, bageri, restauranger, Vingåkers outlet, bensinmack och annan service.
Utflyktsmål: Julita Gård som är som ett litet Skansen med sina gamla hus och trädgårdar samt slottet med visningar. Där finns också en trevlig restaurang. Hjälmaren med vackra strövområden. Det gamla kalkbrottet med fantastisk utsikt. Eller ta färjan till Vinön i Hjälmaren med sina trevliga restauranger, caféer, bad och secondhandbutiker.
Bad finns vid Hjälmaren, Öljaren, Tisnaren och andra sjöar runt omkring. Goda möjligheter att paddla om man har kanot/kajak. Golfbana finns inom 10 km avstånd vid Båsentorp.
Rökfritt boende inomhus.
Uthyrningsperiod med bytesdag för tillträde på lördag kl 14 och avresa lördag kl 11.
Nycklar får ni vid ankomsten och lämnar dem innan ni åker.
Hyran betalas i förskott till oss via swish eller bankgirobetalning + 1500 kr i deposition, som återfås vid godkänd besiktning efteråt. Vid avbokning senare än 3 veckor innan bokad vecka behåller vi 2000 kr i avbokningsavgift, om den inte hyrs ut till någon annan.
Välkommen med förfrågan om de datum som ni är intresserade av att hyra torpen. Skickar gärna fler bilder om ni är intresserade.Vägbeskrivning
7 km norr om Vingåker.Priser och tillgänglighetsdatum
Lågsäsong: 4000 kr/vecka - v1-23, 36-52
Högsäsong: 5000 kr/vecka - v24-35


Bytesdag: Lördag

Kontaktinformation
Bertil Jarl
Huvudfabriksgatan 8
12626 Hägersten
Mobil: 0733026560
Bokningsförfrågan


 
Namn:   
Telefon:   
Epost:   
Meddelande:   
     (en kopia skickas till dig) 

Bas:
El ingår
Husdjur ej tillåtna
Rökning ej tillåten
Separata sovrum
TV


Bad/toalett:
Vattentoalett
Dusch


Mat:
Matlagningsmöjligheter
Microvågsugn
Frys
Kylskåp


Övrigt:
Öppen spis
Mobiltelefontäckning


Utomhus:
Uteplats med utemöbler
Utegrill
Trädgård
Liknande objekt
» Sjönära Stuga på landet - Eskilstuna: 6 bäddar
» Sommarstuga vid havet: 6 + 2 bäddar
» Vår pärla i Nyköpings skärgård: 6 bäddar
» Hus med sjöutsikt på Älgö: 6 + 2 bäddar


Fler i samma område
» Stugor i Vingåker
Annonsen skapad: 2019-05-05

Annonsen uppdaterad: 2019-05-30

Stugnet.se . 585 93 Linköping . Länka till oss .