Hyra stuga i Sverige
 

  Efterlysningar
 Alla efterlysningar
Blekinge
Bohuslän
Dalarna
Dalsland
Gotland
Gästrikland
Halland
Hälsingland
Härjedalen
Jämtland
Lappland
Medelpad
Norrbotten
Närke
Skåne
Småland
Södermanland
Uppland
Värmland
Västerbotten
Västergötland
Västmanland
Ångermanland
Öland
Östergötland

Lägg in ny efterlysning

Långtidshyra fritidsboende

Antal bäddar: 3

Hej,

Vi är en liten familj som letar med ljus och lykta efter ett hus som vi kan åka till på helger och semestrar året runt. Huset får gärna ha minst två sovrum och ha hyfsat nära till någon form av vatten för bad och skridskoåkning. Det behöver dock inte vara gångavstånd. Huset behöver inte vara topprenoverat, men fräscht och rent med rinnande vatten och avlopp. Det behöver också finnas internetuppkoppling (eller åtminstone 4G-täckning för mobiltelefonen), så vi kan arbeta ifrån huset.

Och vilka är då vi? Vi är en familj med två små barn (1 och 3 år) som till vardags jobbar och går på förskolan i Stockholm, men som längtar efter ett ställe dit vi kan ta vår tillflykt på helgerna och finna lugn och ro. Vi har båda erfarenhet av husliv, och jag (Lisa) är uppvuxen på landet. Vi är båda händiga och tycker om att fixa i trädgården och ha olika projekt för oss. Vi är ordentliga, icke-rökare med god ekonomi.

Om ni har ett ställe som ni tror kan passa oss får ni gärna höra av er! Vi är flexibla med datum för inflytt (och utflytt) men hoppas på något ganska varaktigt.

Lisa Resvik

0709777462
Namn:
Epost:
Meddelande:
9 + 3 blir?
 
Södermanland
Annonsen är inlagd: 2021-02-01 Radera
Stugnet.se . 585 93 Linköping . Länka till oss .