Hyra stuga
 

 

Radera efterlysning

Långtidshyra fritidsboende

Hej,

Vi är en liten familj som letar med ljus och lykta efter ett hus som vi kan åka till på helger och semestrar året runt. Huset får gärna ha minst två sovrum och ha hyfsat nära till någon form av vatten för bad och skridskoåkning. Det behöver dock inte vara gångavstånd. Huset behöver inte vara topprenoverat, men fräscht och rent med rinnande vatten och avlopp. Det behöver också finnas internetuppkoppling (eller åtminstone 4G-täckning för mobiltelefonen), så vi kan arbeta ifrån huset.

Och vilka är då vi? Vi är en familj med två små barn (1 och 3 år) som till vardags jobbar och går på förskolan i Stockholm, men som längtar efter ett ställe dit vi kan ta vår tillflykt på helgerna och finna lugn och ro. Vi har båda erfarenhet av husliv, och jag (Lisa) är uppvuxen på landet. Vi är båda händiga och tycker om att fixa i trädgården och ha olika projekt för oss. Vi är ordentliga, icke-rökare med god ekonomi.

Om ni har ett ställe som ni tror kan passa oss får ni gärna höra av er! Vi är flexibla med datum för inflytt (och utflytt) men hoppas på något ganska varaktigt.

Lisa Resvik

0709777462
Södermanland
Efterlysningen är inlagd: 2021-02-01 14:13:43

 

Lösenord:
 

Glömt lösenordet?
Stugnet.se . 585 93 Linköping . Länka till oss .