Hyra stuga i Sverige
 Egen stuga med sjötomt & privat brygga


Stuga, Stockholm, Södermanland

AnnonsID 13182

Boendeyta: 120 m2
Antal rum: 5
Antal bäddar: 25 + 16 extrabäddarBeskrivning
Det här stället hittar man bara inte någon annan stans - du förstår när du kommer hit :) Fyra stugor precis vid vattnet, på en ö. Egen stor brygga, terrasser, båtar, stor tomt, mitt i en fantastisk natur & med underbar utsikt! Nyrenoverat i alla rum. Det är one of a kind helt enkelt!

Det finns fyra (snart fem) olika alternativ av boenden här kan man säga. Ni kan hyra en eller flera av stugorna. Ni kan alltså kombinera de olika alternativen nedan utifrån vad som passar er bäst. Alla stugorna (inklusive duschstugan) har sagolik utsikt över Mälaren, terrasser och de är nyrenoverade, ljusa och fräscha.

Alternativ 1. (4-6 sovplatser)
Precis intill vattnet har vi ett avlångt hus med stor altan ut över vattnet och en hörnterrass mot bryggan. Huset är egentligen två separata gäststugor som delar tak men har egna ingångar och mellan dem finns en stor farstu som leder ut till altanen - så sover ni i ena stugan så störs ni inte om ngn är vaken i den andra.
I ena stugan finns en smalare dubbelsäng, två singelsängar och en bäddsoffa för två. Stugan har en liten, liten köksdel med micro, en liten kyl med frysfack och plats för en liten ugn/spis som vi kan ställa dit om ni behöver den.

Alternativ 2. (5-10 sovplatser)
I den andra delen av huset finns en dubbelsäng, två singelsängar, en bäddsoffa för två och en platsbyggd säng som är lika bred som dubbelsängen men med plats för fyra, om man sover skavfötters, eftersom den är mkt längre än en vanlig säng.

Alternativ 3. (6-12 sovplatser)
Nära vattnet ligger ett större gästhus med dubbeldörrar ut till till en hörnterass mot vattnet och bryggan (stugan ligger bara några få meter upp från sjön). I den här stugan har ni mer plats att umgås och ett separat kök med matplats, lite större kyl, en liten frys, micro och plats för en likadan ung/spis som i stugorna ovan. Här finns en dubbelsäng, tre singelsängar, en större- och en mindre soffa, en köks-bäddsoffa och plats för extrasängar. Två av singelsängarna blir till en stor soffa om man fäller ner den övre sängen.

Alternativ 4. (5-13 sovplatser)
Sen har vi själva huvudhuset med stor altan mot vattnet, inglasad veranda och en stor, stekhet terrass in mot gården. Här finns ett stort kök, ett stort vardagsrum och ett stort sovrum. Det är här vi själva bor när vi är på ön men annars går den också att hyra. Det finns två bäddsoffor och en vanlig, stor soffa i vardagsrummet (och en köks-bäddsoffa på verandan - om en eller två av er vill sova lite svalare). I sovrummet finns en stor dubbelsäng och så finns det gott om plats för extrasängar i vardagsrummet.

Alternativ 5. (under uppbyggnad)
Just nu bygger vi ett nytt hus med eget kök men det är fortfarande lite oklart hur många sovplatser det kommer rymma när allt står klart. Förhoppningsvis är vi färdiga med byggandet innan sommaren och det är bara att fråga om statusen för tillfället om ni är intresserade av att hyra :)

Oavsett vilket eller vilka alternativ ni väljer så ingår såklart duschstugan vid bryggan, vinkällaren och stora köket (och stora vardagsrummet om vi inte är där). Sammanlagt finns det alltså upp till 41 sovplatser - beroende på era preferenser såklart.

Det bästa med ön är naturen och utsikten - att det är tyst och grönt överallt. Grannarna är snälla och glada och inte för tätt intill :) Ena grannen är skogen och framåt är sjön. Det bästa med just vår tomt är att den har stora öppna platser (3000 kvm) men ändå tillräckligt med träd på andra delar - men självklart är det ju sjöläget som lockar mest. Ny, stor och lång brygga, med soffa, bord och stolar. Utsikt över vattnet till andra öar och sol från tidig morgon till sen (website hidden) har några egna båtar och två kanoter.

Här finns ett av Europas bästa fiskevatten precis utanför (website hidden) har en fiskebåt med elmotor som passar perfekt, men ta med eget fiskespö (våra är det inte alltid ordning på).

Priserna ni ser här på sidan beror såklart på vilken/vilka stuga/or ni valt. Det är ett lite komplicerat system med olika färger här på sajten men färg 1-4 motsvarar alternativ 1-4 och färg 5 motsvarar att hyra hela stället. Fråga oss om det är ngr oklarheter!Vägbeskrivning
Enkelt beskrivet:
Skriv in Sluts brygga i GPS:en (Google maps tex) och följ anvisningarna så kommer du till en vändplats och lastbryggan där båten går till ön - antingen passbåten eller ngn av våra båtar.
Det går kollektivtrafik hela vägen ner till vändplatsen vid Sluts brygga och enklast är att ta buss 311 från Brommaplan. På www.sl.se kan ni knappa in Sluts brygga och få förslag på bästa rutt från den plats som passar er bäst.

Lite utförligare beskrivet:
Bussen går hela vägen till Sluts brygga, där man tar båten över. Det finns passbåt att beställa och du kan låna en egen båt av oss (beroende på om du kan/vill lära dig köra båt) men oftast är det enklast att vi skjutsar er med vår stora båt.
Både privat, inhägnad, och allmän parkering finns precis vid bryggan.
Bromma flygplats ligger max en timme bort, golfbana finns på Ekerö och alla vanliga affärer (apotek, systembolag, vårdcentral osv) finns i Ekerö centrum. Det finns också en liten livsmedelsbutik och bensinstation halvvägs ut mellan Ekerö centrum och Sluts brygga.I närheten
Affär: Finns i Ekerö centrum
Apotek: Finns i Ekerö centrum
Badplats: Egen badplats (30 meter lång brygga)
Bank: Finns i Ekerö centrum
Busshållplats: Sluts brygga (bussen går hela vägen till där båten ligger)
Båtuthyrning: Det går bra att hyra eller låna ngn av våra båtar
Fiske: Ett av Sveriges bästa fiskevatten precis utanför bryggan
Fotbollsplan: Finns mitt på ön
Golf: Finns på Ekerö
Kanotuthyrning: Vi har en kajak och en vanlig canadensare (två- eller tre-sits)
Lekplats: Vi har en slänggunga som barnen på ön älskar och i övrigt är det här stället som gjort för barn!
Ridning: På Ekerö
Sjö: Sjötomt i Mälaren
Skog: Mkt skog och grönt på hela ön
Strand: Egen strand MEN när det har flytit in för mkt vass och vattennivån sjunker så är det mkt mysigare att bada från vår brygga!
Systembolag: Finns i Ekerö centrumPriser och tillgänglighetsdatum
Lågsäsong: 7500 kr/vecka, 1500 kr/dygn
Högsäsong: 10000 kr/vecka, 1750 kr/dygn
Mellansäsong: 12500 kr/vecka, 2000 kr/dygn
Mellansäsong: 17500 kr/vecka, 3000 kr/dygn
Mellansäsong: 25000 kr/vecka, 4000 kr/dygn


Bytesdag: Valfri

Kontaktinformation
Anders Nord
19793 Stockholm
Mobil: 070-858 75 37
Hemsida: airbnb.com/rooms/3333755
Bokningsförfrågan


 
Namn:   
Telefon:   
Epost:   
Meddelande:   
     (en kopia skickas till dig) 

Bas:
El ingår
Husdjur välkomna
Separata sovrum
TV


Bad/toalett:
Vattentoalett
Dusch


Mat:
Matlagningsmöjligheter
Microvågsugn
Diskmaskin
Frys
Kylskåp


Tvättmöjligheter:
Tvättmaskin


Övrigt:
Mobiltelefontäckning


Utomhus:
Veranda
Uteplats med utemöbler
Utegrill
Trädgård
Liknande objekt
» Sjönära lägergård med tennisplan: 33 + 4 bäddar


Fler i samma område
» Stugor i Stockholm
Annonsen skapad: 2014-07-06

Annonsen uppdaterad: 2015-01-15

Stugnet.se . 585 93 Linköping . Länka till oss .