Hyra stuga i Sverige
 I ett fantastiskt läge mitt i Åre


Stuga, Åre, Jämtland

AnnonsID 24314

Antal rum: 7
Antal bäddar: 14 + 1 extrabäddBeskrivning
I ett fantastiskt läge mitt i Åre by med utsikt över Åre gamla kyrka och Renfjället finner ni denna unika fastighet på Kyrkvägen 11.

Sällan eller aldrig uppstår möjligheten att förvärva en fastighet i detta unika läge. Här bor du mitt i Åre by men i ett avskilt läge samtidigt som du har gångavstånd till allt som Åre kan erbjuda. Fastigheten lämpar sig väl för familjen eller företaget som söker den optimala representationsbostaden. Totalt erbjuds 14 sovplatser och här kan två familjer eller till exempel en ledningsgrupp vistas samtidigt. Bostaden har gedigna materialval, stora sociala ytor, eldstad, bastuavdelning och mycket mer. Genomgående massiva ektiljor som golv, klinkrade badrum, bastu och mycket mer. På insidan är det rymligt, ljust och sobert lyxigt men på samma gång praktiskt och genomtänkt. Hela insidan präglas av öppenhet och många fönster i alla väderstreck som suddar ut gränsen mellan ute och inne på ett behagligt sätt. Uteplatser erbjuds i olika väderstreck.

* Representativt boende
* Hög standard
* Unikt läge
* Utsikt över fjäll
* Närhet till restauranger & bageri
* 14 sovplatser


På entréplan finns en väl tilltagen groventré med stora förvaringsmöjligheter. Från entrén nås den generösa bastun, ett av våningens två badrum samt en tvättstuga. I en tillbyggd del finns ett allrum som även kan nyttjas som konferensrum. Köket är välutrustat med bland annat spis från Smeg och har utgång till altanen. I vardagsrummet finns en eldstad som ger både behaglig värme och hög mysfaktor. Här finns även ytterligare ett badrum och ett sovrum. Övre planet, som nås via en vacker trappa, går i samma färgtoner och stil som övriga huset. Här möts du av ett stort allrum i en generös öppen yta och härifrån når du master bedroom med både walk in closet och eget badrum. På våningsplanet finns även två ytterligare sovrum med platsbyggd inredning och ett badrum med alla bekvämligheter.

Utemiljön som omgärdar huset är väldesignad och gifter sig på ett smakfullt sätt med byggnaden. På tomten samsas gräsytor med stenläggningar vilket ger en både vacker och lättskött tomt.
Huset har genomgående hög standard på material samt en mycket genomtänkt arkitektur som tillvaratar både utsikt och tillgänglighet som ett representationsboende kräver.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information eller en personlig visning på plats eller digitalt via den senaste 3D tekniken.Priser och tillgänglighetsdatum
Pris: 56000 kr/vecka, 9000 kr/dygn


Bytesdag: Måndag

Kontaktinformation
Anton Joakim
 
Bokningsförfrågan


 
Namn:   
Telefon:   
Epost:   
Meddelande:   
     (en kopia skickas till dig) Bas:
Allergivänligt
El ingår
Handikappanpassat
Husdjur ej tillåtna
Husdjur välkomna


Bad/toalett:
Dusch
Badkar
Bastu


Mat:
Diskmaskin
Frys
Liknande objekt
» Stuga i Årefjällen (Buustamon): 14 bäddar
» Lyxigt Chalet 330kvm/16B I PISTEN, pool: 16 bäddar
» Vinterlodge Drommen Bydalen: 18 bäddar
» Stor sportbostad - bästa läget i byn: 20 bäddar


Fler i samma område
» Stugor i Åre
Annonsen skapad: 2022-12-06

Annonsen uppdaterad: 2022-12-06

Stugnet.se . 585 93 Linköping . Länka till oss .