Hyra stuga i Sverige
 Äldre timrat gårdshus på fårgård


Stuga, Rimforsa, Östergötland

AnnonsID 25043

Boendeyta: 85 m2
Antal rum: 3
Antal bäddar: 3 + 2 extrabäddarBeskrivning
Välkommen till Klinga Gård ett par km utanför Rimforsa. Här finns det vallhundar och ett 70-tal får. Vi har inte Bo på lantgård men visar gärna djuren om intresse och tid finns. Huset är beläget i ett sagolikt kuperat landskap med många sjöar i omgivningen och med närhet till bad, vandringsleder och ett spännande grott-område, Trollegate. I Linköping finns det gott om utflyktsmål såsom Flygvapenmuseet, Gamla Linköping, Valla Friluftsmuseum, Cloettafabriken och dagsutflykter på Göta Kanal med kanalbåt. Åker man lite längre finns Kolmårdens Djurpark norrut och Astrid Lindgrens Värld söderut utanför Vimmerby.

Stugan är på tre rum och kök. Ett sovrum på nedre plan med en säng och ett sovrum på övre plan med en dubbelsäng samt två extra sängar i en bäddsoffa i vardagsrummet. Täcken och kuddar finns att tillgå, önskas lakan och handdukar finns det att hyra. Köket på nedre plan är utrustat med husgeråd, spis, kyl och frys, micro, vattenkokare och kaffebryggare. På nedre plan finns även wc, dusch och tvättmaskin.
Wifi
Uteplats finns med trädgårdsmöbler och kolgrill.

Ev kan husdjur tillåtas efter överenskommelse. Ej rökning i huset.Vägbeskrivning
Från norr kör väg 34 söderut mot Rimforsa, vid infarten till Rimforsa tag höger mot Ulrika /Törnevik. Åk ca 2 km, tag hö mot Törnevik/Hallsta ängar, åk ca 2 km. Gården ligger på höger sida, mittemot en mindre sjö. Kör in på stallplanen så visar vi var bilen kan parkeras.
Kommer du söderifrån, tag vänster i rondellen mot Ulrika /Törnevik osv. Om ni använder Google Maps knappa in Kuseboholmslamm/dorper så kommer ni rätt!Priser och tillgänglighetsdatum
Lågsäsong: 3500 kr/vecka, 550 kr/dygn
Högsäsong: 4000 kr/vecka, 600 kr/dygn


Bytesdag: Valfri

Kontaktinformation
Lolo Sörelius
Sonebo Klinga 1
59046 Rimforsa
Mobil: 0702-302121
Bokningsförfrågan


 
Namn:   
Telefon:   
Epost:   
Meddelande:   
     (en kopia skickas till dig) 

Liknande objekt
» Mysig timmerstuga vid sjö,bad,fiske: 3 + 1 bäddar
» Stuga nära Kolmården djurpark: 3 + 2 bäddar
» Nyrenoverad stuga på bondgård: 3 + 1 bäddar
» Stuga på Norra Finnö: 3 bäddar


Fler i samma område
» Stugor i Rimforsa
Annonsen skapad: 2023-06-28

Annonsen uppdaterad: 2024-02-26

Stugnet.se . 585 93 Linköping . Länka till oss .