Hyra stuga i Sverige
 

  Efterlysningar
 Alla efterlysningar
Blekinge
Bohuslän
Dalarna
Dalsland
Gotland
Gästrikland
Halland
Hälsingland
Härjedalen
Jämtland
Lappland
Medelpad
Norrbotten
Närke
Skåne
Småland
Södermanland
Uppland
Värmland
Västerbotten
Västergötland
Västmanland
Ångermanland
Öland
Östergötland

Lägg in ny efterlysning

Hyra mot arbetsuppgifter

Hej

Jag är lite osäker på om mitt email kommer att landa rätt, men jag kan inte låta bli att göra ett försök.

Det är inte fråga om en lantlig semester eller bekväm kulturturism utan ett säkert, långfristigt och enkelt boende jag söker.

Jag är svensk ( svensk farfar ) är lugn ensamstående pensionerad man/företagare men verksam via Internet. 62 år ung.. Min verksamhet gör att jag kan bo nästan varsomhelst i hela riket. Rök & spritfri. Söker liten stuga på landet. Kan även vara en hörna av en mangårdsbyggnad med egen ingång eller något annat vinterbonat. Det kan vara ett kråkslott á la Villa Villerkulla för då kan jag använda mitt stora bohag som är magasinerat i ett par år.

Allra helst vedeldat och spara el. Ved är härligare än elvärme. Gärna omodernt med endast kamin och vedspis men el till datorn är ett krav.En vedbastu är ett plus alt. jag bygger en åt dig.

Det kan även vara en stuga som ska tilläggsisoleras och rustas/byggas ut men med ett rum beboeligt redan idag medan jag reparerar den övriga delen om dagarna. Det kan även finnas kombinationer med annat arbete på gården. Självfallet inte något krav men tankeväckande funderingar. Själv har jag byggt och rustat mina bostäder genom åren så detta är normalt för mig. Vintervatten inne eller intill knuten. Helst toa inne. Dusch är ett krav. Helst inom 3 mil från en kyrka. Jag har bil.

Jag bor idag bra i ett permanentiserat fritidshus. Jag har en överenskommelse om en nolluppgörelse.

Vi har satt ett hyresvärde per månad för denna fastighet. Året runt. I hyresvärdet ingår allt - skulle ha gjort...

Detta hyresvärde ska jag erlägga i form av arbetstid. Min arbetstid har vi värderat till en timtaxa.
För varje timme jag jobbar så dras en timme av min hyresskuld enl en redovisningsmatris jag har programmerat och detta ska jämna ut sig på 12 månader. Vi har täta kontrollstationer så att han ser att jag levererar och inte bara hyr gratis. Jag mailar digitala foton över löpande faser i produktionen så att han ser att det är rätt utfört. Dessutom är jag byggteknisk rådgivare så att han spar pengar.

Fastighetsägaren vill ha en rejäl utbyggnad och ändringar på alla möjliga sätt och en hel mängd annat utfört dessutom, så jag har jobb/hyra att kvitta för säkert 2 år från nu.

Och jag är händig. Har byggt tre hus, rustat en stor paradvåning på Östermalm +andra borätter, har byggt markinfra i utlandet, inrett ett större affärskontor med kanalisationer, el och ytskikt mm.

Om du håller till inom 12 mil Stockholm så har jag tillgång till professionell byggare som jag i så fall tar in på mtt eget konto om det är större arbeten du behöver ha utförda.

Mitt problem med nuvarande ställe är att det har tillkommit kostnader som jag inte hade räknat med och nu förväntas svara för. Hyresvärden har inte visat intresse av att lägga in dessa i hyresvärdet så jag kan inte behålla nollsummespelet. Därför blir det svårt för mig att bo kvar här i vinter på min lilla pension.

Ditt ställe kan ligga ensligt som en utgård. Kan vara på en lantgård där du behöver extra hjälp eller åkeri med en alltid tillgänglig CE-chaufför på minuten då det strular.

Du kanske vill ha hjälp med tunnbrödsbaket. Ekonomisk el juridisk hjälp. Svara på myndighetsbrev, göra reklambrev eller ha en som är van att svara i telefon eller kanske hjälp att organisera firman elelr utveckla den- sådant har jag en hel del av att visa upp i mitt CV. Jag sitter ju ändå vid min dator om dagarna o jobbar så jag kan göra en hel del annat.

Jag använder gärna braskaminen och vedspisen hellre än el och är van att såga upp o hugga ved. Är dessutom van vid hårt kroppsarbete (byggjobb, bergsprängning, gjutning, timmer mm)

Jag är dessutom beteendebetare och speciallärare i botten. Så jag kan ta lite lärarvik och även korrekturläsa texter. Bor du på en liten ort så är lärarfrågan en stor grej.

Jag har mobilt bredband.

Själv har jag bott alldeles för länge i storstan för att längta tillbaka dit. Genom många års tidigare boende på landet har jag lärt mig att uppskatta de värden som där ges.

Så jag har en riktigt otrygg bostadssits men min styrka är att jag har 100% frihet att kunna slå mig ner precis varsomhelst i landet. Jag har bekanta i åtskilliga landskap och andra ankytningar här och var från Norrbotten, Västerbotten, Jämtland, Västernorrland, Hälsingsland, Dalarna, Bergslagen/Närke/Västmanland, Uppland, Sörmland, Väst- och Östergötland och Småland i söder. Jag känner mig hemma i hela vårt land med en sydlig gräns vid södra Vänern och Västervik.

Min hobby är kulturlivet att sjunga i kör och solistiskt. Det har jag gjort i decennier och vill inte tappa det. Jag vet att lantortskyrkor nästan överallt behöver starka mansröster i kören och gärna en nära boende sångsolist till högmässorna också.

Ypperliga referenser finns. Maila mig på -------
maila-william@swedenmail.com.

Om du föredrar en tyst och säkerställd person ur dagens osäkra hyresgästgrupper, en som vill arbeta vid datorn och inte för busliv eller håller fester eller har andra problem, så har du en sådan på G.

Alla svar beaktas. Vi pratar mer när vi fått kontakt.
Om ditt ställe är mer än 15 mil från Stockholm så vill jag att vi pratar en hel del först och kommer en bra bit på vägen innan jag tar den stora investeringen att resa till dig. Ju flera mil desto närmare en överenskommelse innan jag reser dvs om du inte själv har ärenden till Stockholm, förstås
Idag är långfärdsbussar lika dyra som bensin.

OBS. Om du vill ha kontanter av mig så fungerar det inte. Vill du ha bygge så svarar du för material och vill du se närmare på mina andra tjänster så ordnar vi det på ett bra sätt.

Hör av dig om intressant att värdestegra fastigheten av någon som samtidigt skyddar huset från kyla och oönskade besök !

Mvh

William
Adress: maila-william@swedenmail.com.

William

Namn:
Epost:
Meddelande:
9 + 2 blir?
 
Annonsen är inlagd: 2009-05-28 Radera
Stugnet.se . 585 93 Linköping . Länka till oss .