Hyra stuga i Sverige
 

  Efterlysningar
 Alla efterlysningar
Blekinge
Bohuslän
Dalarna
Dalsland
Gotland
Gästrikland
Halland
Hälsingland
Härjedalen
Jämtland
Lappland
Medelpad
Norrbotten
Närke
Skåne
Småland
Södermanland
Uppland
Värmland
Västerbotten
Västergötland
Västmanland
Ångermanland
Öland
Östergötland

Lägg in ny efterlysning

Säsongsboende sökes

Hej!
Vi är ett äventyrligt och glatt par på 20 respektive 22 år som i vinter ska upp till antingen Sälen eller Åre för att säsonga. Vi har sökt jobb i både Åre och större delen av sälenområdet och nu är det bostaden som bestämmer vart vi tillslut hamnar. Vi letar efter en stuga/lägenhet med plats för minst två stycken men ser gärna att bostaden har plats för fler. Vi har inga större krav på bostaden mer än att den ska ligga inom rimligt avstånd till backen, vi har självklart bil men vi ser helst att den används så lite som möjligt för att spara på miljön. Braskamin och bastu är också önskemål men absolut inga krav.

Om oss:
Jag heter Tilda 20 år, från Jönköping, jobbar i dagsläget som butiksbiträde och fotograf. Min fotograf-verksamhet kommer jag ta med mig upp till Åre men hoppas även på att få jobb inom Skistar alt någon butik i Skidområdet. Jag gillar att träna, fotografera, baka och träffa nya människor.
Min kille Simon 22 år, från Sundsvall, är nyutbildad ortopedtekniker och jobbar därför inom vården men vill till vintern jobba i skidbacken. Han spelar volleyboll på elitnivå, golf som en glad amatör och utöver det tränar han och lagar mycket mat.

Vi båda är äventyrliga och gillar fart och fläkt. Har åkt skidor sedan vi var små men har det senaste bott utomlands så vi vill nu ta igen våra missade skidveckor med en hel säsong i något utav våra underbara Fjäll.
Om vi mot förmodan inte skulle få jobb någon av oss så har vi ett sparkapital vi kan leva på under hela säsongen så ekonomiskt sett blir det inga problem. Önskar ni referenser går det nog absolut att ordna.

Nu håller vi alla tummar och tår att just ni har något som passar oss. Tveka inte att höra av dig om ni har en stuga/lägenhet i något utav våra andra fjäll, vi är som sagt väldigt flexibla.
Med vänlig hälsning, Tilda och Simon

Tilda Larsson

Namn:
Epost:
Meddelande:
2 + 7 blir?
 
Dalarna
Jämtland
Annonsen är inlagd: 2015-07-31 Radera
Stugnet.se . 585 93 Linköping . Länka till oss .